Garn

Når jeg skal til at strikke en ny bluse, kjole eller et smukt sjal så er noget af det bedste at finde det helt perfekte garn.

Jeg strikker altid i naturmaterialer, ikke kunstige stoffer. For mig er det cashmere, alpaca, uld og silke der får mig ud af sengen. Eller hvad med hør, egyptisk bomuld, mohair eller angora?

Hvis mine kunder ikke selv har tid eller lyst så tager jeg gerne på opdagelse for dem i for eksempel garn.dk eller garnstudio.com - begge to har et kæmpe udvalg af lækre kvalitetsgarn.

Her er blot nogle af mine favoritgarn og jeg står gerne til rådighed hvis du vil have hjælp til at vælge...

Alpaca som jo kommer fra Peru er superblødt. Garnet kan fås i alverdens farver: friske blå, frække røde og flotte orange samt de mere sarte pastel og støvede farver. Hvis du er efter noget med en slidstærk overflade men som stadig giver et let og glansfuldt udtryk så er Alpaca et rigtig godt valg.

Egyptisk bomuld er noget af det allerfineste garn man kan finde og resultaterne er altid gode: formfast og smukt samt meget slidstærkt. Drops kalder deres Egyptiskge bomuld Muskat og det er helt klart en trofast og uopslidelig klassiker.

Hvis det er luksus du er efter så tag et kig på den Drops kalder Delight. Det er et mix af 75% uld og 25% polyamid. Det kan fås i et væld af farver og man blivet let hypnotiseret af af deres multifarvede magic-print! Det her garn lader dig virkelig skabe nogle helt fantastiske og unikke mønstre. Delight kan bruges til det meste og er nemt at arbejde med.

Et andet mix jeg godt kan lide er Alpaca med uld. Drops har skabt deres Nepal kombination som er et absolut luxusgarn: tykt og varmt. Uf af denne blanding får men en skøn silkeblød overflade, rustikke masker og et produkt der virkelig holder formen.

     Kardigan i Nepal fra Drops                                   Trøje i Drops Muskat fra Garnstudio