torsdag den 30. juni 2011

Det hele kongerige

Endnu et babysvøb
Garn: Drops Baby Marino, Farve: Råhvid

Prøvede denne gang at strikke alle 4 sider på en gang og det gik faktisk godt lige indtil jeg nåede til den yderste bort phhyyy den var sej at komme igennem når den skulle strikkes i et langt stykke, tror det næste jeg skal lave bliver lavet som jeg plejer nemlig at tage en side af gangen og gøre den helt færdig :-)

3 kommentarer:

 1. Hej
  Sikke et fint babysvøb!
  Jeg googlede babysvøbet det hele kongerige og fandt din side. Jeg overvejer at strikke det og har fundet opskriften, men er i tvivl om hvor meget garn jeg skal bruge.
  Drops baby merino er en af garntyperne jeg også overvejer, men det har jo en kortere løbelængde end den i min opskrift. hvormange nøgler brugte du til babysvøbet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia
   Jeg har brugt 8 nøgler når jeg strikker alle 4 sider på en gang men det var ikke mange meter jeg havde tilbage så vil du være helt sikker vil jeg nok tage 9. Eller købe 8 og få lagt det sidste til side
   Mvh
   Marianne

   Slet
 2. Hej Marianne

  Mange tak for det hurtige svar, nu må jeg til at få bestilt garn, så jeg kan komme i gang med det :)
  God påske!
  mvh Pia

  SvarSlet